Recensies

Brigitte Roest

Ik kwam bij Elleke omdat ik een gezonder gewicht wilde en bewuster wilde omgaan met wat ik eet en drink. De leefstijl- en voedingsanalyse heeft me geleerd om op een andere manier te gaan eten: meer variatie, meer groente en fruit en minder koolhydraten. Dit is inmiddels een gewoonte geworden en ik ben daarnaast meer gaan bewegen.

Ik heb Elleke ervaren als een betrokken, vriendelijke coach die duidelijk is over wat wel en niet goed voor me is. Ze is enthousiast over wat ze aan het doen is en dat enthousiasme werkt aanstekelijk.

Uiteindelijk ben ik 7 kilo afgevallen. Het grootste voordeel dat ik ervaar is dat het niet zo is dat ik niks meer mag of juist van alles moet, maar dat het gewoon een andere manier van denken is geworden. Ik ben er blij mee!

Thom Koreman

Ik liep al een tijdje rond met het gevoel niet geheel (fysiek) lekker in mijn vel te zitten, toen zich de gelegenheid voor deed om bij Elleke een coaching-traject te doorlopen. Dit met als streven om me weer beter in shape te gaan voelen. Ik trad met enige scepsis de eerste sessie tegemoet, omdat ik het vermoeden had dat er weleens een té rigoureuze verandering van me geëist zou kunnen worden.

Van dat alles bleek echter niets waar te zijn! Nagenoeg onmiddellijk won Elleke mijn vertrouwen en heb ik zes coachsessies bij haar gevolgd. Wat me er van bij is gebleven is dat er geen 180 graden change van me verlangd werd, maar dat het juist om de kleine dingen gaat. Dat geeft een goed gevoel, want kleine aanpassingen zijn goed te realiseren, goed vol te houden én hebben nagenoeg geen impact op de directe omgeving.

Sinds ik de sessies heb gevolgd ben ik me in ieder geval veel bewuster geworden van wat ik doe én laat. Ik ben blij met de stap die ik genomen heb om mijn eet- en gedragspatroon aan te pakken. Qua gewicht heb ik overigens niet zoveel ingeleverd, alleen hebben de ongezonde vetten plaatsgemaakt voor spieren en gezonde vezels, waarbij de euforie overheerst dat ik baas over mijn eigen lichaam én gedrag ben geworden.

Dit alles was zeker niet mogelijk geweest zonder de coaching en support van Elleke. Op enthousiaste, innemende en meeslepende wijze heeft Elleke sterk bijgedragen aan mijn transformatie van een enigszins ongezond levend personage naar iemand die zich bewust een gezondere levensstijl heeft aangemeten.

Tom Bertens

De periode waarin ik de neurofeedback trainingen volgde, gaf mij veel rust en zorgde ervoor dat ik minder gespannen was tijdens een sollicitatieprocedure die ik toen doorliep. Het ondergaan van de trainingen zelf zorgden ook voor ontspanning en een prettig, rustig gevoel.

Het is moeilijk om vast te stellen wat het effect precies is geweest, maar ik heb wel het idee dat het mij veel heeft gebracht.

De zeer fijne en persoonlijke begeleiding van Elleke heeft daar zeker ook aan bijgedragen. Door haar betrokkenheid en het goed kunnen inleven in de ander ontstaat er een prettige sfeer.

Caroline

Elleke heeft mij in eerste instantie adviezen gegeven over leefstijl en voeding. Al snel zijn we ook op andere gebieden gaan samenwerken. Of het nu ging om het ontwikkelen van zelfvertrouwen of inzicht krijgen in mijn eigen kernwaarden en kwaliteiten, met elke hulpvraag kon Elleke uit de voeten.

Dat is ook meteen haar kracht. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en past haar werkvorm daarop aan. Elleke is een fijne coach met sterke communicatie skills.

Justine

Prior to my introduction to Elleke, I had no idea what a Lifestyle & Vitality Coach was. Looking back now I am very happy that I took the opportunity to work with Elleke. She motivated me in taking steps to a healthier life style and changes in my work environment where I felt stuck and not in control.

Elleke helped me to reflect on myself and find out what was important for me. She is a good listener and I like her intuitive style of coaching.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op

Ja ik wil graag een kennismakingsgesprek!

© Elleke Jansen Coaching & Training